De beste restaurants in Haarlem
restaurants Haarlem

Hoeveel moet je betalen voor eten bij Tatsu?



Menu prijzen bij Tatsu

Bij Tatsu kun je genieten van heerlijke sushi, ramen en andere Japanse gerechten voor betaalbare prijzen. De prijzen variëren tussen de €10 en €20 per gerecht, afhankelijk van wat je bestelt en de grootte van de portie.

Extra kosten en drankjes

Naast de prijs van de gerechten moet je ook rekening houden met eventuele extra kosten voor drankjes en eventuele bijgerechten. Gemiddeld kun je rekenen op een totale rekening van €20 tot €30 per persoon voor een volledige maaltijd bij Tatsu.

Wat zijn de speciale winkelstraten in Haarlem die bekend staan als de Gouden Straatjes?



De Gouden Straatjes in Haarlem

De Gouden Straatjes in Haarlem zijn speciale winkelstraten die bekend staan om hun unieke en diverse aanbod aan winkels. Deze straten zijn geliefd bij zowel locals als toeristen vanwege de sfeervolle ambiance en de bijzondere boetiekjes.

Speciale winkelstraten

Enkele voorbeelden van de Gouden Straatjes in Haarlem zijn de Kleine Houtstraat, de Gierstraat en de Schagchelstraat. Deze straten bieden een mix van trendy modezaken, ambachtelijke winkels en gezellige cafés en restaurants. Een bezoek aan deze straten is een must voor iedereen die van winkelen en ontdekken houdt in de charmante stad Haarlem.

Is Haarlem gezellig

Wat zijn de must-see attracties in Haarlem?



Must-see attracties in Haarlem

Een van de must-see attracties in Haarlem is de Grote Markt, het bruisende hart van de stad waar je prachtige historische gebouwen vindt, zoals het stadhuis en de Grote of St. Bavokerk. Hier kun je genieten van de gezellige sfeer, terrasjes en evenementen die regelmatig plaatsvinden.

Verder te bezoeken in Haarlem

Een andere must-see attractie is het Frans Hals Museum, waar je een uitgebreide collectie schilderijen van de beroemde Haarlemse schilder Frans Hals kunt bewonderen. Ook de prachtige hofjes van Haarlem, zoals het Hofje van Bakenes en het Hofje van Guurtje de Waal, zijn zeker een bezoek waard.



Meer info: lunch haarlem

Hoeveel eetgelegenheden zijn er in Haarlem?



Het aantal eetgelegenheden in Haarlem

In Haarlem zijn er een groot aantal eetgelegenheden te vinden, variërend van gezellige cafés en lunchrooms tot chique restaurants en internationale keukens. De stad staat bekend om haar diverse culinaire aanbod en er is voor iedere smaak en budget wel iets te vinden.

Populaire eetgelegenheden in Haarlem

Enkele populaire eetgelegenheden in Haarlem zijn bijvoorbeeld Jansje, Toujours, ML, Dodici en Ratatouille Food & Wine. Deze restaurants trekken zowel locals als toeristen aan en bieden een breed scala aan gerechten en ervaringen. Haarlem is dan ook een ideale bestemming voor fijnproevers en liefhebbers van lekker eten.

Is Haarlem gezellig

Wat zijn de absolute must-do's in Haarlem?



Must-do's in Haarlem

Een absolute must-do in Haarlem is een bezoek brengen aan de historische Grote Markt, waar je de prachtige St. Bavo Kerk kunt bewonderen en kunt genieten van de gezellige terrasjes en winkels in de omgeving.

Andere must-do's in Haarlem

Een andere aanrader is om een wandeling te maken door de sfeervolle straatjes van de oude binnenstad, waar je kunt genieten van de mooie gevels, leuke boetiekjes en gezellige cafés. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan het Frans Hals Museum, waar je kunt genieten van de prachtige kunstcollectie van deze beroemde Haarlemse schilder.

Hoe gezellig is Haarlem?



Gezelligheid in Haarlem

Haarlem staat bekend om haar gezellige sfeer met historische straatjes, leuke winkels en gezellige terrasjes. De stad heeft een bruisend centrum waar je heerlijk kunt rondwandelen en genieten van de vele horecagelegenheden.

Cultuur en evenementen

Naast de gezellige winkelstraten biedt Haarlem ook een breed scala aan culturele activiteiten en evenementen. Van festivals en markten tot musea en theaters, er is altijd wel iets te beleven in deze levendige stad. Met haar rijke geschiedenis en diverse aanbod aan activiteiten, is Haarlem een plek waar gezelligheid en cultuur samenkomen.